Hae osaajaa

Kolme korkeakoulua, 30 000 tutkinto-opiskelijaa ja yli 10 000 opinnäytetyötä sekä harjoittelujaksoa vuodessa. Samaan aikaan yrityksissä: työvoimapulaa, osaamisvajetta, jatkuvaa muutospainetta ja kipeää tarvetta kehittämisresursseille.

Kysyimme yrityksiltä mitä heidän ja opiskelijoiden välisen yhteistyön kehittämiseen kaivataan. Vastaus oli selkeyttä sekä vaivattomuutta. Portaaleja harjoittelijoiden ja opinnäytetyöpaikkojen välittämiseen on ennestään, joten päätimme ottaa askeleen pitemmälle. Loimme Headhunter-palvelun, jossa korkeakoulutettuja tulevaisuuden kykyjä etsitään yritysten yksilöllisiin tarpeisiin käsityönä ja avaimet käteen -periaatteella.

Sinun ainoa tehtäväsi on täyttää ja lähettää lomake. Sen jälkeen kunkin korkeakoulun Headhunter ottaa vastuun asian etenemisestä – kysyy tarvittaessa lisätietoja oikeiden osaajien löytämiseksi ja esittelee yrityksellesi määrittelyysi parhaiten sopivat ehdokkaat. Lopullisen valinnan ja sopimuksen teette yhdessä opiskelijan kanssa.

Jotta saat kolmen korkeakoulun asiantuntemuksesta parhaan hyödyn irti, määrittele tarpeesi selkeästi, mutta suurella pensselillä maalaten, vielä liikaa lokeroimatta. Joskus paras ratkaisu voi löytyä yllättävästä paikasta.

Headhunting

Julkaisemme harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikan tiedot hakukanavissamme niin, että organisaatiosi nimi ei näy ilmoituksessa.